Masové Kuličky S červy Vyděsily Zaměstnance Společnosti

Video: Masové Kuličky S červy Vyděsily Zaměstnance Společnosti

Video: Masové Kuličky S červy Vyděsily Zaměstnance Společnosti
Video: Masové kuličky 2024, Září
Masové Kuličky S červy Vyděsily Zaměstnance Společnosti
Masové Kuličky S červy Vyděsily Zaměstnance Společnosti
Anonim

Zaměstnanci společnosti Bobovdol Energoremont dali signál červím masovým kuličkám, což zvedlo inspektory regionálního ředitelství BFSA v Kyustendilu.

Inspekce odhalila, že v podniku Bobovdol nebyly žádné zkažené nebo nesprávně skladované potraviny a masové kuličky s červy, které se v nich objevily, byly sekundárně kontaminovány mouchami, které na jídlo plivaly, a jejich vejce se vylíhla až po 30 minutách.

Zprávu oznámil ředitel místní pobočky BFSA - Dr. Parvan Dangov, který dodal, že jak šéfkuchař, tak zaměstnanci obsluhující jídelnu ve společnosti byli podrobeni důkladné kontrole.

Zaměstnanci Energoremontu byli překvapeni 5 porcemi masových kuliček, které konzumovala pracovní skupina mimo společnost.

Inspekce inspektorů ze strany krajského ředitelství definitivně prokázala, že nedochází k porušení skladování potravin v podniku.

Potraviny navíc měly potřebné doklady o původu a doklady o jejich přípravě.

Podle Dr. Dangova byly masové kuličky pravděpodobně ponechány bez dozoru a 30 minut bylo dost času, aby se v nich objevily červy.

Grilované masové kuličky
Grilované masové kuličky

Podle inspektorů dal signál pracovní tým a červi v potravinách se objevili po vyřazení z podniku a masové kuličky zůstaly venku.

Před lety vypukl obrovský skandál s takovými masovými kuličkami, které se objevily v teplých oknech obchodu v Sofii.

Poté se po jídle nešťastných vepřových výrobků zranila celá rodina.

Zákazníci, kteří měli žaludeční potíže, okamžitě zavolali do obchodu a ukázalo se, že v tučných masových kuličkách, které jim byly prodány, byli červi.

Jakmile se zaměstnanci obchodu o omylu dozvěděli, poslali ke zničení celou dostupnou dávku masových kuliček.

RIPCPH neposkytl vysvětlení pro červy v masových kuličkách s tím, že nemohou nést odpovědnost za produkty živočišného původu.

Doporučuje: